Seilingsbestemmelser

Vi fortsetter med filosofien- vi seiler for ha det artig og konkurrerer på noenlunde like vilkår..

Klasser og rating.


Vi har hatt en diskusjon blant deltakerne av regattaen og funnet ut av vi i år vil tillate at båter meldes inn med måltall uten spinnaker, eller med SH/DH måltall. Men det vil i så fall gjelde for alle tirsdagsseilaser dette året. Dersom dette ikke passer deg bruker du måltallet for spinnaker og/eller fullt mannskap. Årsaken er ganske enkelt at du i en serieseilas som dette melder inn båtens egenskaper en gang. Dermed kan man ikke velge ut eller inn spinnaker avhengig av vindforhold, eller inn eller ut mannskap avhengig av tilgjengelighet. Det er med andre ord det måltallet du bruker i første regatta som gjelder for hele året i denne serien.

Har du ikke Målebrev?


Vi forlanger ikke målebrev for Tirsdagsregattaen. Vi vil ha medlemmene vår med ut på fjorden og da finner vi løsning som gir noenlunde riktige konkurranse forhold. Imidlertid skal du være med på andre regattaer, som for eksempel Færder seilasen eller Åsgårdstrand Two Star så må du ha målebrev. Så da kan du like godt bite idet sure eplet. Men bare kontakt oss om dette så får du råd.

Tidtaking som før

Vi noterer tiden for starten, dere noterer målgang. Og vi snakker om klokkeslettet. Men dersom du starter stoppeklokken nøyaktig på startskuddet, og stopper den nøyaktig på målgang så kan vi regnes oss til klokkeslettet du gikk i mål. Vi går fremdeles for selvangivelse på tid.

RaceQs bør brukes

Vi går fra å la RaceQs være et ønske til en noe sterkere anmodning. Vi kan foruten å få dokumentert seilasen, tider og rundinger også få det mer nytteverdi når flere bruker dette. Instruks ligger på hjemmesiden.

Vi stryker de dårligste resultatene.

Av de planlagte regattaer vil de tre dårligste regattaene for hver seiler bli strøket. Det er vanligvis de du ikke har deltatt i.

Vi ønsker alle en god 17 Mai, men noen regatta blir det ikke arrangert den dagen.

10 nyeste påmeldinger

NOR 5921

Lars Pøhner

Åsgårdstrand Seilforening

NOR 3092

John L. Cotton

Åsgårdstrand Seilforening

NOR 11133

Bjarte Vilnes

Åsgårdstrand Seilforening

NOR 5316

Ola Strand

Horten Seilforening

NOR 14031

Thor Erik Karlsen

Åsgårdstrand Seilforening

NOR 8915

Otto Book

Åsgårdstrand Seilforening

NOR 11697

Helge Grødem

Åsgårdstrand Seilforening

NOR 3624

Øystein Røed

Åsgårdstrand Seilforening

NOR 14370

Arild Holth

Åsgårdstrand Seilforening

NOR 6227

Torbjørn Lunde

Hovedsponsor:

Sponsorer:



Last updated: 2021-06-04 10:02:33Cache read