Annonse:
«Make 2Star great again»Svein Olav Moe, «Venninna» og Per Arne Skjeggestad har deltatt siden 2006.

«Make 2Star great again»

18. mars 2017

– Jeg mener bestemt at 2Star er den flotteste shorthanded-regattaen på Østlandet. En manndomsprøve… eller en kvinndomsprøve.

Ordene kommer fra arrangementsansvarlig for Raymarine 2Star, Svein Olav Moe, som selv har deltatt nesten hvert år siden 2006. Han skal også delta i år, for under selve regattaen overlater han ansvaret til regattasjef John Hatch.

Akkurat nå har han et problem – men etter å ha kjent nøyere etter, er det et positivt problem. Saken er denne, og det er Svein Olav Moe som forteller:

– Det har seg slik at min kjære venn, seilmakker og 2Star-kjempe, Per Arne Skjeggestad (som for øvrig var arrangementsansvarlig i 2016 … red anm), for tiden seiler i Karibia. Han er lykkelig med å arrangere kurs i seiling og opplevelser der. Før han dro dit, klarte han å legge inn en app slik at jeg får alle påmeldinger på telefonen – mot min vilje. Den mannen – i motsetning til meg – er veldig glad i knapper. Jeg er faktisk litt redd for disse knappene. Jeg sier heller: «Gi meg en kuling!».

Med andre ord, vi står overfor en mann som i den siste tiden har fått atskillige plagsomme og uønskete meldinger inn på mobiltelefonen.

Skjønt uønsket?

Han fortsetter:
– Nå har jeg imidlertid lært meg til å glede meg over disse meldingene som plinger inn jevnt og trutt. De forteller: Ny påmelding til Raymarine 2Star! De strømmer på slik at jeg kanskje har et håp om at 2Star skal nærme seg fordums glans igjen.

Og så kommer det innledende:

– Jeg mener bestemt at 2Starer den flotteste shorthanded-regattaen på Østlandet. En manndomsprøve… eller en kvinndomsprøve. Tenk dere at flere svensker kom hit for å seile. La det skje igjen! La oss samle os på Hankø Yacht Club og «make this great again»! Jeg gleder meg i alle fall!

Per i dag er det 31 påmeldte lag – og disse 31 lagene er med i trekningen om Raymarines trådløse vindinstrumenter. Trekningen skjer på lørdag 25. mars under Sjøen for alle og den offentliggjøres mandag 27. mars her på regattaens nettside.

Annonse:

10 nyeste påmeldinger

Kongelig Norsk Seilforening

NOR 14777

Pål Kragerud

Ullern Seilforening

NOR 11655

Joachim Amland

Bærum Seilforening

NOR 15333

Kai Viksjø

Drøbaksund Seilforening

NOR 11285

Frank Sandberg

Asker Seilforening

NOR 11001

Albert Roll

Christianssands Seilforening

NOR 10129

Bjørn Sødal

Svelvik Seilforening

NOR 7

Are Wiig

Fredrikstad Seilforening

NOR 14408

Petter Johansen

Fredrikstad Seilforening

NOR 9861

Magnus R. Tvete

Asker Seilforening

NOR 13639

Elling Rishoff

Hovedsponsor:Last updated: 2017-03-22 00:19:34Cache read