Annonse:
Lær brettseiling i sommer!

Lær brettseiling i sommer!

10. juni 2018

Kurset koster kr. 600,- per gang og varer 3 timer. Vi anbefaler minimum 2 kursdager for å beherske det grunnleggende i brettseiling. Du melder deg på de kursene (angitt som "Klasse") som passer deg best ut fra de oppsatte datoene. Andre kursdag bør være påfølgende dag eller så snart som mulig etter første dag for at kunnskapene skal sitte best.

Etter påmelding vil trener kontakte deg med en endelig BEKREFTELSE på at plass er tilgjengelig/det er nok deltakere for å kjøre kurset, evt. prøve i felleskap å finne andre datoer. Vi må ha minimum to deltagere samme kursdag for å gjennomføre.

Trener på kursene er Kjell Klokkerhaug. Ta kontakt med ham på e-post kjellklokkerhaug(at)yahoo.com, Messenger eller mobil 94116105 om det er noe du lurer på.

DSSF stiller med brett og seil og godt humør. Det er kjekt om du har egen våtdrakt, vest og evt. våtsko. DSSF har noen drakter og vester til utlåns. Husk å ta med håndkle, solkrem, noe å drikke, evt. litt å spise også.

Det er et krav at deltakere er svømmedyktige. Om du er helt fersk eller har prøvd litt tidligere, så tilpasses kurset til deltakernes nivå.

Merk at betalingssystemet krever 1 påmelding og 1 trekk på kort per dag per person - dvs. at du må gjøre to påmeldinger for å gjennomføre de to grunnleggende kursdagene. Du kan selvsagt også melde deg på flere dager.

Annonse:

10 nyeste påmeldinger

Einar kjus

Thomas Andersen

Drøbaksund Seilforening

Kristin Løset Krogsrud

Drøbaksund Seilforening

Geir Åge Løset

Helena Eriksen

Bjørn Erik Eriksen

Kjersti Nøkleby

Kjersti Nøkleby

Jan Gunnar Måleng

Jan Gunnar MålengLast updated: 2018-08-18 04:00:03Cache read