UPS hindret tracking

UPS hindret tracking

UPS og Svensk toll viste seg fra sin værste side

Dessverre så ble det ikke noe bruk av trackere i årets utgave av Pantaenius Bohusracet. På grunn av situasjonen vi er i ed Covid-19 luskene rundt så lot det seg ikke å gjøre å få trackerene over på vanlig måte. UPS ble valgt fordi det er transportpartneren til TracTrac. All dokumentasjon var identisk med TracTrac standard for å transportere trackere rundt om i verden.

Ved ankomst til UPS terminalen i Gøteborg skal forsendelsen gjennom toll og avgiftsbehandling. Da fremkommer det at forsendelsen mangler Svensk toll sitt Eori nummer. Svensk Toll blir kontaktet og innen en time så er Eori nummeret etablert. Informasjonen blir oversendt til UPS uten at forsendelsen for endret status. I to døgn jobbes det med å få informasjonen frem til saksbehandler uten hell.

Representant fra arrangør reiser til Gøteborg for personlig opphenting. Der blir han møtt med at Eori nummer fortsatt mangler, men han har kopi av mail oversendt til UPS hvor Eori nummer fremkommer. Da blir også UPS oppmerksom på at de også har mottatt denne informasjonen. Men hva hjelper det, når de som håndterer fortolling har gått hjem for dagen. Tiden renner ut og til slutt er det ikke mer tid igjen for å nå tidsfristen torsdag kl 14:00 hvor utleveringen av trackere skulle foreligge.

Jeg rekker en stor utakk til saksbehandleren i UPS som har gjort et særdeles slett stykke arbeid og ødelagt trackerbruken under årets Pantaenius Bohusrace.

Da gjenstår det bare å ønske alle seilerne lykke til ved årets seilas.

Hans Petter Jensen
TracTrac Norway

10 senaste anmälningarna

SWE 67

Lena Cedhagen

SWE 1

Andreas Samuelsson

SWE 293

Johan Holmqvist

SWE 112

Pär Bäck

SWE 52

Johan Wickman

SWE 10773

Richard Fornum

SWE 116

Joakim Bark

SWE 220

Carle Broberg

SWE 29

Magnus Lundberg

SWE 42

Johannes Sörqvist



Last updated: 2021-06-08 02:02:24Cache read