Seilkurs for Voksne

Seilkurs for Voksne

Torsdag 23 april kl 1800 starter vi opp med årets seilkurs for voksne.

Kurskvelder blir; Teori torsdag 23 og mandag 27 april Seiling: mandagene 4,11 og 18 mai, samt torsdag 21 mai. Alle kvelder 1800-2100. Det blir turseiling på Eidangerfjorden og det blir kursregatta. Vi rullerer oppgavene slik at alle får forsøkt seg på alle oppgaver ombord.

Kursinnhold:

Gøy med seiling
Klær og sikkerhet
Båtens funksjoner og utstyret om bord
Kartplotter og øvrige instrumenter
Heise seil, seiltrim og teori
Seile båten
Styre rett kurs
Vikepliktsregler
Havnemanøvrering
Legge til

Kursbok deles ut på kurset. Det sendes ut mail til alle medlemmer når påmelding etc. er klart. Det er allerede en del forhåndspåmeldte, så vær tidlig ute med påmelding, da vi trenger litt tid til å sette opp tilstrekkelig antall båter om det blir stor deltagelse. Spørsmål om kurset kan sendes torunnsaetre@gmail.com

Kurset er en fin anledning til å bli kjent med vårt trivelige seilmiljø og andre seilere. Hvis man under eller etter kurset ønsker å lær mer om seiling evt. seile uten å kjøpe egen seilbåt kan man forhøre seg om muligheten for å seile som mannskap. Eller man kan bli med i vår fadderordning for To-krone, mer info. om dette på kurset. Hovedinstruktør: Petter Hovemoen som er en dyktig og erfaren seiler og instruktør. Øvrige instruktører og skippere i båtene: diverse erfarne seilere. Oppstart mandag 23. april kl. 1800 på Seivall.

Pris kr. 2.200. Alder 16 + . Kurset er for medlemmer. Medlemskap for kursdeltagere med familie kan tegnes til kr. 500 første år. Se mer om medlemskap i foreningen på hjemmeside under Medlemskap. Som medlem blir man medeier i foreningen og blir med å støtter opp om det arbeidet foreningen gjør for seilsporten, både tur og regattaseiling. Nytt medlemskap i Brevik Seilforening, send mail til o-saetr@online.no Oppgi navn og fødselsdato på alle i husstanden som skal meldes inn. Oppgi også adresse, mailadresse og mobiltelefonnummer på hovedmedlem.

10 nyeste påmeldinger

Brevik Seilforening

Birgitte Gullaksen

Brevik Seilforening

Shuai Wang

Brevik Seilforening

Jelly Peters

Brevik Seilforening

Reidun Sølland

Brevik Seilforening

Jørgen Sundsli Gundersen

Brevik Seilforening

Rune Sølland

Brevik Seilforening

Tarjei Ringhus

Brevik Seilforening

Linda Kasin

Brevik Seilforening

Ingegjerd Ressem

Brevik Seilforening

Romana Kreutzer



Last updated: 2021-06-03 07:16:42Cache read