Asker Rundt vs Covid-19

Asker Rundt vs Covid-19

Hei alle sammen.
Her kommer litt informasjon om årets Asker Rundt.

Når vi la ut påmeldingen til Asker Rundt 2020 så var det lenge før Covid-19 var på våre lepper. Regattaen var så godt som fulltegnet før svineriet krysset våre grenser. Vi har i det stille diskutert hvordan vi skal håndtere det hele og latt tiden jobbe for oss før endelig avklaring. Norges seilforbund har i sin smittevernsveileder anbefalt singlehand og doublehand, mens de tillater seiling med tre ombord på treningsdager (tirsdag, onsdag og torsdagstreninger). Vi kan ikke se at Covid-19 viruset tar hensyn til ukedag.
Årets Færderseilas ble avholdt med fler enn 2 personer ombord. Et unntak som ble godkjent av kommuneoverlegen i Frogn kommune.
Dette er hva vi har søkt kommuneoverlegen i Asker om:

Til kommuneoverlege@asker.kommune.no

Regattaen Asker Rundt ble etablert i 2019 og har start ifra Blakstadtangen, Asker seilforening og målgang i Holmsbu. På grunn av havneforholdene i Holmsbu så er det satt en begrensning på 50 båter. Seilasen er delt inn i to grupper deltagere; Singlehand klassen( 20 båter) og kjølbåter (30 båter). Påmeldingen til årets regatta ble annonsert lenge før Covid-19 var på våre lepper så vi må nå ut med informasjon om begrensninger iht smittevern.
Singlehand er ok, men vi er litt usikre på kjølbåtene hvor vi ønsker å begrense til 3 familiemedlemmer i hver båt, slik Færderseilasen 2020 ble gjennomført. En dispensasjon som ble gitt av kommuneoverlegen i Frogn Kommune. Deltagelsen i arrangementet er kun ifra lokale klubber og hele arrangementet vil foregå innen Asker kommune.

Vi ønsker derfor å søke om dispensasjon for at kjølbåter kan bestå av 3 familiemedlemmer.



Vi avventer derfor svar ifra kommuneoverlegen før vi i samarbeid med NSF tar endelig avgjørelse. En avgjørelse vi vil orientere om i begynnelsen av august.
Men det det er viktig å orientere om er at vi må innhente mobilnr til mannskap. Vi har nå lagt ut feltet for registrering av mobilnr som dere kan gjøre ved å gå inn på menypunktet "Endre påmelding". Dersom dere ikke lykkes så kan dere sende meg en mail med seilnr og navn på mannskap med mobilnr, så skal jeg legge det inn.

AVMELDING
Hvis innholdet i denne mailen gjør at forutsetningene for å delta ikke lenger er til stedet, så er det fullt mulig å avmelde seg og vi vil refundere 70% av påmeldingsavgiften.

10 nyeste påmeldinger

Asker Seilforening

NOR 13372

Ole Fredrik Melleby

Oslofjorden Seilklubb

NOR 39

Anette Melsom Myhre

Nesodden Seilforening

NOR 15628

Kristian Jerpetjøn

Drøbaksund Seilforening

NOR 14927

Lars-Fredrik Moe-Helgesen

Frognerkilen Seilforening Av 1860

NOR 15980

Andreas Tinglum

Røyken Seilforening

NOR 15788

Marius Løken

Asker Seilforening

NOR 15144

Pål Stiansen

Asker Seilforening

NOR 11796

Thomas Martinsen

Asker Seilforening

NOR 6373

Hjalmar Håland

Hurum Seilforening

NOR 6647

Harald Hauglin

Hovedsponsor:



Last updated: 2021-06-04 00:27:29Cache read